Клинкерни плочи Stroeher

 

КЛИНКЕР. 

 

История?

ТРЕНД – според архитектите!

Stroeher GmbH е водещ немски производител на клинкерни плочи за фасадна облицовка и клинкерни външни и интериорни настилки. Благодарение на перфектното качество, съчетано с дизайнерски цветове и повърхност, фирмата се налага в европейски и световен мащаб.

Всички клинкерни плочи  са придружени със съответните аксесоари – клинкерни ъгли за фасадните серии, а за настилките – стъпални плочи, холкери, фризове, декоративни пана.

Защо клинкерни плочи?

На първо място заради мразоустойчивостта им, която е с 25 години немска гаранция!

Освен това са:

  • Пожарен клас  Негорими – А1,
  • Износоустойчиви
  • Рециклируеми
  • Устойчиви на химикали. Киселини и алкали и са напълно ненужни за почистване и грижи.
  • Антистатични
  • За сравнение фасадата с клинкерни плочи се нагрява и респективно охлажда доста по-бавно от друг тип фасади, понеже керамиката е естествен материал и пази комфорта на обитателите.

Stroeher GmbH разработи изключително устойчива твърда глазура за своята керамика, базирана на високо усъвършенствани минерални оксиди, които работят като щит.

Hardglaze 2.0 и Hardglaze 3.0, които са разработени специално за цифровия производствен процес, покриват материала като защитен щит и образуват мрежа по време на високотемпературно изпичане, което го прави клинкерните плочи за настилка необичайно устойчиви на абразия и с лесни за почистване повърхностни качества.
Плочките на Stroeher се изпичат при температура 1300 ° C, което ги прави високоплътни и водонепроницаеми, което гарантира устойчивостта си срещу замръзване и свойството им да отблъскват проникване на вода и замърсяване.

За по-подробна информация за цветове, размери и повърхности: 0888941653

Kлинкерни вентилируеми фасади

От 2017 г. Stroeher GmbH представя новата си разработка – клинкерни вентилируеми фасади.

Клинкерни плочи за фасада – модели

 

Галерия