Клинкерни плочи Stroeher

Описание

Концептуални клинкерни плочи, наситени с историяИнспириращо разнообразие от модели и цветове.

Stroeher GmbH e един от водещите производители на екструдирани клинкерни плочи за фасади и настилки. Благодарение на перфектното качество, иновативни решения и голяма палитра от цветове и повърхности фирмата е утвърден доставчик в много страни на Европа и света.

Всички  клинкерни  плочи  от  различните  серии  са  придружени  с  аксесоари  –  ъглови  плочи  за фасадните серии, а за настилките – стъпални плочи, холкери, фризове, пана и други.

25 годишна немска гаранция за мразоустойчивост.

Основните характеристики на клинкера произвеждан от  Stroeher GmbH са:

  • Хигиенични и лесни за поддръжка
  • Висока износоустойчивост
  • Антихлъзгащи
  • Негорими
  • Устойчиви на химикали
  • Антистатични

Чрез своите производствени процеси Stroeher GmbH произвежда керамика, която е устойчива на атмосферни влияния и замръзване, без да е хидрофобно импрегнирана или запечатана.

Киселини, алкали и др. са напълно ненужни за почистване и грижи. Екструдираната керамика се нуждае само от вода и влажна кърпа дори за отстраняване на петна от мазнини и червено вино. Разграждането и образуването на мъх са предотвратени, така че не е необходимо да използвате други химикали.

99% от отпадъците, причинени от производствените процеси, се рециклират. Високотехнологичните производствени съоръжения осигуряват максимална енергийна ефективност.

Stroeher GmbH разработи изключително устойчива твърда глазура за своята керамика, базирана на високо усъвършенствани минерални оксиди, които работят като защитен щит.

Hardglaze 2.0 и Hardglaze 3.0, които са разработени специално за цифровия производствен процес, покриват материала като защитен щит и образуват мрежа по време на високотемпературно изпичане, което има специални, необичайно устойчиви на абразия и постоянно лесни за почистване повърхностни качества.
Плочки на Stroeher GmbH се пекат на температури до 1300 ° C и не са порьозни, а много плътни и водонепроницаеми, което ги прави не само устойчиви на цвят и огън, но и гарантират устойчивостта им срещу замръзване и свойството им да отблъскват мръсотията.

Всяка една от сериите за настилки фигурира в двата каталога от файловете за сваляне на Stroeher – „Stroeher 2016 – full catalogue – EN“ и „Euramic 2013 de view“. Освен това повечето от сериите имат и самостоятелни брошури, които също може да разгледате. Това са брошурите за серии Aera, Aera T, Asar, Duro, Epos, Gravelblend, Roccia, Roccia X, Secution, Stalotec, TerioTec, TerioTec X, Terra, Zoe.

Всички серии Stroeher са незапалими, клас А с 25 годищна гаранция за мразоустойчивост.

Сериите Stalotec и Secution, които са включени в общия каталог на Stroeher и в брошурата “Power_Performance(от секцията за сваляне) имат индустриално предназначение. Същите са подходящи за кланици, промишлени предприятия използващи киселини и основи, млекопреработващи предприятия, винарни, винарски изби, печатници и други. 

Сериите „TerioTec“ и „TerioTec X“ са предназначени и за сух монтаж по покриви и тераси – на регулируеми подложки, тип „повдигнат под“.

Галерия