Фиброциментови плоскости Equitone

Equitone

Equitone

Всички плоскости и продукти на EQUITONE описани в раздела „ФАСАДИ“ могат да се прилагат успешно и в интериорите.

Equitone – flat panels

Equitone – flat panels

Покриви от EQUITONE плоскости фиброцимент, серии [natura pro], [pictura] и [textura].

Tectiva

Tectiva

Фиброциментът от серия EQUITONE [tectiva] е оцветен в масата фасаден материал, характеризиращ се с леко надраскана повърхност близка до натуралния камък и характерни естествени разпръснати нюанси тип „облаци“.

Natura & Natura Pro

Natura & Natura Pro

Фиброциментът от серия EQUITONE [natura] e устойчив, с ниски разходи за поддръжка. Всеки цвят е уникален, дискретно показващ грубата текстура на сърцевината от фиброцимент.

Pictura

Pictura

Серия EQUITONE [pictura] са едноцветни плоскости фиброцимент с ултра мат финишно покритие. Същото не отразява цветовете на околния пейзаж и сгради и позволява да се реализира много точно цветната идея на Архитекта.

Textura

Textura

Серия EQUITONE [textura] са едноцветни плоскости фиброцимент с грапава повърхност, която не позволява плътно прилепване на изгорелите газове в агресивната градска среда и при първия дъжд фасадите се самомият.

Linea

Linea

Панелът от серия EQUITONE [linea] e фибброцимент с 3D форма, която позволява игра на светлина и сянка. Linea демонстрира линеен релеф, моделиран сякаш от човешки пръсти.

Materia

Materia

Фиброциментът от серия EQUITONE [materia] е оцветен в масата фасаден материал, характеризиращ се със специална механична обработка на повърхността с цел получаване на много груба повърхност тип „мазилка“.

Equitone & plastering

Equitone & plastering

Калциево-силикатни плоскости със средна плътност, армирани с фибри, без неорганични влакна. Доставят се в стандартна дебелина 10 мм, цвят крем, с гладка повърхност на лицевата страна и текстуриран на гърба.

Restauration – Balkony boards

Restauration – Balkony boards

Серия EQUITONE [balcony] са двулицеви плоскости фиброцимент с грапава повърхност, която не позволява плътно прилепване на изгорелите газове в агресивната градска среда и при първия дъжд фасадите се самомият.

Перфорирани панели EQUITONE

Перфорирани панели EQUITONE

Панелите от всички серии на EQUITONE могат да се перфорират по желание на клиента с най разнообразна конфигурация на отворите, включително с изрязване на рисунка или детайли със сложна конфигурация.